Quantcast
peoplepill id: angel-olaran
AO
1 views today
1 views this week
Angel Olaran

Angel Olaran

Spanish missionary
Angel Olaran
The basics

Quick Facts

Intro Spanish missionary
Is Missionary
From Spain
Gender male
Birth 18 May 1938, Hernani, Spain
Age 82 years
Star sign Taurus
Awards
Gipuzkoako Urrezko Domina 2010
Peoplepill ID angel-olaran
The details (from wikipedia)

Biography

Ángel Olaran (Hernani, Guipúscoa, 18 de maig de 1938) és un missioner basc que ha desenvolupat gran part de la seva tasca a l'Àfrica.

Biografia

Fill d'una família nombrosa, va passar els primers anys a Hernani. Després d'uns anys treballant al sector bancari va sentir-se atret per les missions, i als 23 anys va ordenar-se als Missioners d'Àfrica (també coneguts com a Pares Blancs). Després de passar 20 anys a Tanzània, l'any 1991 va ser destinat a Wukro, a la regió del Tigray, al nord d'Etiòpia.

És el director d'una escola de secundària, l'escola de Saint Mary's, a la diòcesi d'Adigrat, que pertany a l'Església catòlica etíop. Gràcies a les seves diferents activitats socials, educatives, humanitàries o agrícoles ha aconseguit millorar la situació dels habitants de Wukro, en especial els infants i els malalts.

La seva tasca ha estat reconeguda amb el nomenament com a doctor honoris causa per la Universitat de Mekelle i per la Universitat de Lleida (2018).

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://www.angelolaran.com/angel-olaran/
http://www.angelolaran.com/st-marys-college-escuela-de-st-marys/
http://www.udl.cat/ca/organs/secretaria/honoris/Angel-Olaran/
https://www.angelolaran.com/
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes