Quantcast
peoplepill id: anders-geertsen
AG
1 views today
1 views this week
Anders Geertsen

Anders Geertsen

Danish publisher
Anders Geertsen
The basics

Quick Facts

Intro Danish publisher
Is Publisher
From Denmark
Type Business Journalism
Gender male
Birth 1956
Age 65 years
Peoplepill ID anders-geertsen
The details

Biography

Anders Geertsen (født 1956 i Askov) er tidligere direktør i Videnskabsministeriet (omdøbt Uddannelsesministeriet i 2012)

Fra 1999 til 2002 var Anders Geertsen administrerende direktør på Munksgaards Forlag, København, og herefter områdedirektør på Det Danske Filminstitut fra 2002-2008.

Den 15. marts 2008 tiltrådte Anders Geertsen stillingen som direktør i det daværende CIRIUS – styrelsen for internationalisering af uddannelser og læringsmiljøer (siden styrelsen for international uddannelse, og siden 2012 omlagt til styrelsen for universiteter og internationalisering).

Efter fusionering af styrelsen for international uddannelse og bygnings- og universitetstyrelsen i 2012, var Anders Geertsen i en kort periode vicedirektør i styrelsen for universiteter og internationalisering.

I 2012 tiltrådte Anders Geertsen en stilling som afdelingschef i afdelingen for kundskab og velfærd i Nordisk Ministerråd.

Uddannet fra Københavns Universitet i fransk og økonomi.

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes