Quantcast
peoplepill id: amalya-sutamarza
AS
9 views today
9 views this week
Amalya Sutamarza

Amalya Sutamarza

Indonesian actress
Amalya Sutamarza
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actress
Is Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 21 July 1983, Indramayu, Indonesia
Age 37 years
Star sign Cancer
Peoplepill ID amalya-sutamarza
The details (from wikipedia)

Biography

Amalya Sutamarza (lair ning Indramayu, Jawa Kulon, 21 Juli 1983; umur 36 taun). Dhèwèké iku modhèl lan paraga wanita saka Indonésia. Bintang modhèl iki ngembangaké bakat aktingé dadi bintang akting filem layar amba.

Kenya ayu kang lair ning kutha Indramayu, Jawa Kulon iki suksès amarga meragakaké tokoh ing filem kang judhulé Cewek Matrepolis, filem garapané sutradara Effi Zen. D.

Karir

Kariré dadi paraga ing filem diwiwiti nalika anak kaping lima saka nem sadulur pasangan Zainal Abidin lan Sri Sutarsih iki tau olèh peran-peran kanggo maragakaké peran cilik ing sinétron kang judhulé Setetes Embun lan Cinta Terhalang Tembok. Sawisé iku, dhèwèké olèh tawaran kanggo main ing filem liyané.

Ing filem kang judhulé Cewek Matrepolis garapan sutradara Effi Zen. D, Amalya Sutamarza maraggakaké kenya ayu kang jenengé Cecille. Ing filem mau, dhèwèké dadi paraga bebarengan karo Indah Pelapory, Emmie Lemu lan Nita Ferlina. Ing filem prodhuksi Indika Entertainment iku dhèwèké lan kanca-kancané dadi nom-noman kutha krajan karo kauripan kang mentingaké dhuwit, sèks, katresnan lan pista-pista. Film iku dirilis tanggal 8 Juni taun 2006.

Amalya Sutamarza seneng karo tim bal-balan saka Inggris amarga ana David Beckham sing dadi kaptené. Kamangka dhèwèké tau olèh pangalaman kang agawé dhèwèké rada trauma karo bal-balan.

Filmografi

Film kang tau dibintangi Amalya Sutamarza:

  • Cewek Matrepolis (2006)

Sinétron

Sinétron kang tau dibintangi Amalya Sutamarza:

  • Setetes Embun
  • Cinta Terhalang Tembok

Cathetan sikil

  1. biografi Amalya Sutamarza diundhuh tanggal 3 Septeber 2011
  2. berita Amalya Sutamarza diundhuh tanggal 3 September 2011


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/a/amalya_sutamarza/
http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/amalya-sutamarza-jagokan-tim-inggris-p7ki4o0.html
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes