Quantcast
peoplepill id: almut-eggert
AE
1 views today
1 views this week
Almut Eggert

Almut Eggert

German actress and voice actress
Almut Eggert
The basics

Quick Facts

Intro German actress and voice actress
A.K.A. Almut Eggert
Is Actor Voice actor
From Germany
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 7 June 1937, Rostock, Germany
Age 83 years
Star sign Gemini
Peoplepill ID almut-eggert
The details

Biography

Almut Eggert, née le à Rostock, est une actrice allemande et une actrice de doublage. Elle est la fille de Walter Eggert et d'Agnès-Marie Griesbach.

Filmographie

Cinéma

  • 1961 : Question 7 de Stuart Rosenberg : Anneliese Zingler
  • 1969 : Feux croisés sur Broadway : Cindy Holden (voix)
  • 1969 : Klein Erna auf dem Jungfernstieg de Hans Heinrich (de) : Käthe Pumeier
  • 1970 : Unter den Dächern von St. Pauli : Verena (voix)
  • 1971 : Der Teufel kam aus Akasava : Ingrid Thorrsen (voix)
  • 1972 : Dr. M schlägt zu : Jenny Hering (voix)
  • 1973 : Alter Kahn und junge Liebe : Petra Hauser (voix)
  • 1976 : Jack l'éventreur : Cynthia (voix)
  • 1980 : Warum die UFOs unseren Salat klauen  : Cynthia (voix)
  • 1985 : Palace

Téléfilm

  • 1958 : Wie es euch gefällt : Phoebe
  • 1961 : Die Geburtstagsfeier : Lulu
  • 1964 : Lebenskünstler : Bozenka
  • 1964 : Spätsommer : Diana
  • 1964 : Ich fahre Patschold : Antjemarie
  • 1965 : Auf einem Bahnhof bei Dijon : Yvonne
  • 1965 : Mrs. Cheney's Ende : Lady Mary Sindlay
  • 1966 : Der Mann, der sich Abel nannte : Sylvia
  • 1966 : Die Liebenden von Florenz : Beatrice
  • 1967 : Der Tod eines Mitbürgers : Gudrun
  • 1967 : Ein Mann, der nichts gewinnt : Hilde
  • 1967 : Crumbles letzte Chance : Pat
  • 1968 : Die Reisegesellschaft : Frau Carré-Lamadon
  • 1968 : Ostern : Christine
  • 1969 : Die Rückkehr : Brigitte
  • 1972 : Knast : Ruth Jeske
  • 1980 : Die Alten kommen
  • 1980 : Le permis de conduire
  • 1980 : Drei Schlafzimmer
  • 1985 : 250.000 Mücken im Pappkarton
  • 1986 : Was zu beweisen war
  • 1988 : Der Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung : Dagmar
  • 1989 : Ich melde einen Selbstmord : Leah Reinhart

Séries TV

  • 1967 : Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen : Bettina Igplü
  • 1967-1968 : Die fünfte Kolonne : Frau Jensberger / Ingrid Lutz
  • 1970 : Alle Hunde lieben Theobald : Dorothé
  • 1973 : Drüben bei Lehmanns
  • 1978 : Direktion City
  • 1978 : Ein verrücktes Paar : Renate
  • 1978-1998 : Tatort : Sonja Bach / Eva Sonntag / Frau Overdiek
  • 1979 : Kommissariat IX : Gerty Kehl
  • 1980 : Berlin Alexanderplatz
  • 1980 : Café Wernicke : Marie Lampe geb. Wernicke
  • 1982-1988 : Jakob und Adele : Lisbeth Kellner
  • 1983-1984 : Diese Drombuschs : Claudia
  • 1983 : Turf
  • 1984 : Ich heirate eine Familie : Fr. Bergfeld
  • 1986 : Liebling Kreuzberg : Dodo
  • 1987 : Der Landarzt : Antje
  • 1987-1989 : L'Ami des bêtes : Edith Sommer
  • 1992 : Tücken des Alltags
  • 1993 : Auto Fritze
  • 1993 : Immer wieder Sonntag
  • 1995-1996 : Dr. Birgit Solms
  • 1996 : SK Babies : Senatorin Berger
  • 1996-1997 : Alerte Cobra : Commissaire Katharina Lambert
  • 2006 : Balko : Frau Lukowski

Lien externe

  • Portail du cinéma allemand
  • Portail de la télévision
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 10 Mar 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.imdb.com/name/nm0250950/
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes