Quantcast
peoplepill id: aleksey-moroz
AM
1 views today
1 views this week
Aleksey Moroz

Aleksey Moroz

Soviet actor and film director
Aleksey Moroz
The basics

Quick Facts

Intro Soviet actor and film director
A.K.A. Aleksei Moroz
Is Actor Film director
From Russia Ukraine
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 18 November 1946, Kiev, Ukraine
Age 74 years
Star sign Scorpio
Education
National University of Theatre, Film and TV in Kiev
The details (from wikipedia)

Biography

Алексей Захарович Мороз (укр. Олексій Захарович Мороз; род. 18 ноября 1946, Киев) — советский и украинский кинорежиссёр и актёр. Сын драматурга и литературоведа Захара Мороза.

Биография

Родился в семье драматурга, литературоведа Захара Мороза. В 1970 году окончил кинофакультет Киевского государственного института театрального искусства имени И. К. Карпенко-Карого.

Работал режиссëром Киевской киностудии имени А. Довженко. Снялся в нескольких фильмах.

Фильмография

Актёрские работы

  • 1970 — Секретарь парткома — Саенко
  • 1972 — Доверие — друг Саши
  • 1974 — Юркины рассветы — Сима Жигун, друг Юрия
  • 1980 — Овод — эпизод

Режиссёрские работы

  • 1975 — Р. В.С.
  • 1979 — Ты только не плачь
  • 1985 — Мужчины есть мужчины

Ссылки

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://www.imdb.com/name/nm1469194/
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes