Quantcast
peoplepill id: alberto-emilio-garcia-rodriguez
AEGR
1 views today
1 views this week
Alberto Emilio García Rodríguez

Alberto Emilio García Rodríguez

Spanish politician
Alberto Emilio García Rodríguez
The basics

Quick Facts

Intro Spanish politician
Is Politician
From Spain
Type Politics
Gender male
Birth 1918
The details

Biography

Alberto Emilio García Rodríguez (Madrid, 1918) fou un polític i empresaris espanyol. Va passar la infantesa a Jerez de la Frontera i va treballar com a mariner mercant. Lluità amb el bàndol nacional a la Guerra Civil espanyola, i en la postguerra va mantenir bones relacions amb els cercles monàrquics i amb la família Oriol Urquijo. Es va establir a Alcoi, on fou el promotor de la Unión Nacional Española, fundà i presidí la Casa de Andalucía, fou vicepresident del Seminari d'Estudis Alcoians i el 1971 fou nomenat tinent de la ciutat pel tercio familiar. L'abril de 1977 fou nomenat darrer alcalde d'Alcoi abans de les primeres eleccions municipals democràtiques de 1979. Després es retirà de la política.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 30 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.alfonselmagnanim.com/MEDIA/dicci_pol_val.pdf
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes