Quantcast
peoplepill id: aksel-rasmussen
AR
1 views today
1 views this week
Aksel Rasmussen

Aksel Rasmussen

Danish actor
Aksel Rasmussen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Was Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 4 May 1924
Death 15 December 2011 (aged 87 years)
Star sign TaurusTaurus
The details

Biography

For alternative betydninger, se Aksel Rasmussen (flertydig).

Aksel Rasmussen (4. maj 1924 i Frørup – 15. december 2011) var en dansk skuespiller.

Rasmussen, der ikke var uddannet skuespiller, havde gennem karrieren primært været tilknyttet forskellige scener i provinsen, bl.a. Svalegangen i Århus, hvor han var 1982-1991. Han har også haft roller på Aarhus Teater og Gladsaxe Teater. Efter Svalegangen var han tilknyttet Aalborg Teater 1992-1994, ligesom han spillede gæsteroller ved Jomfru Ane Teatret i Aalborg og Holbæk Egnsteater. Aksel Rasmussen har også medvirket i flere spillefilm og tv-serier.

Filmografi

  • Vildbassen (1994)
  • Carlo og Ester (1994)
  • Kun en pige (1995)
  • Kærlighed ved første hik (1999)

Tv-serier

  • Jul på Slottet (1986)
  • En fri mand (1996)
  • Hjerteflimmer (1998)

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/98563
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=2078
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12190
http://www.scope.dk/person.php?id=51845
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=282656
https://www.allmovie.com/artist/p197517
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes