Vicent Fibla

The basics

Quick Facts

PlacesSpain
Gender
Male
BirthBarcelona
The details

Biography

Vicent Fibla. Nascut a Barcelona a principis de la dècada dels 70, és DJ de música electrònica, productor musical i cofundador del segell spa.RK. Va ser membre de The Congosound al costat de Carles Congost i ha realitzat bandes sonores per a instal·lacions artístiques. Ha publicat l’àlbum Landscapes i ha col·laborat amb diversos col·lectius i segells musicals internacionals. Fibla ha estat present en diferents festivals musicals europeus com el Sónar.

Biografia

Fibla ha publicat en el molt respectat segell belga Sub Rosa / Quatermass, i col·laborat en altres segells internacionals com Expanding, Benbecula, Worm Interface (Regne Unit); Couchblip!(Austràlia); Klangkrieg, Underscan, Morgen Industries, Mentalgroove (Alemanya), Disasters by Choice (Itàlia), Cosmos (Barcelona), Toi Thich Nhac, Semánticao o Plataforma LTW (Madrid). Va portar a terme el projecte “D-Fuse + Fibla remix Koyaanisqatsi live” amb el col·lectiu britànic D-Fuse, estrenat al festival OneDotZero en el ICA de Londres i representat en el AV Festival de Newcastle, el Mercat de les Flors de Barcelona, Intersecciones d’Oviedo o CYNETart a Dresden. El 2009 va presentar “Fibla + Arbol play Goodbye, Dragon Inn”, juntament amb el músic sevillà Miguel Marín i la violinista Sara López, musicalització en directe de l’excel·lent pel·lícula de Tsai-Ming Liang i espectacle produït amb motiu del 10è aniversari del BAFF - Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona.

A més és cofundador del segell spa.RK, casa d’artistes com bRUNA, Bradien, Eedl, Arbol, Wooky o .tape. entre altres. Recentment ha portat a terme Eufònic, Mostra d’Art Sonor i Visual de les Terres de l’Ebre, amb una primera edició el 2012 al Centre d’Art Lo Pati i diversos espais naturals del Delta de l’Ebre. A això es suma programacions de música experimental per galeries com Niu, La Plataforma o centres culturals com ECCM o Casa Encendida.

Referències

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.